Webbutvecklare till DreamLogistics i Habo

Lades upp 2020-02-07Heltid

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen. På DreamLogistics ingår du i ett IT-team med sju hungriga utvecklare och vi är med i projekt från idé till genomförande och uppföljning. Här finns stor möjlighet att påverka utformning, prioritering och utvecklingsmiljö. Du kommer ha en nyckelroll i att bygga upp vår avdelning med målet att vara den starkast lysande IT-stjärnan i logistikbranschen. Vi arbetar fysiskt nära slutanvändaren och ofta är feedback bara några sekunder bort. 
På DreamLogistics blir du en del av vår unga och IT-drivna personal, inspiration och glädje är en lika självklar del som hårt slit hos oss. Vi arbetar hårt tillsammans för att nå vårt gemensamma mål. Vill du påverka mer, se resultatet av ditt arbete och få verka i en flexibel miljö? Då har du chansen nu!

 

Profil

Med den tillväxt vi har måste man stärka teamet - det älskar vi! DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder - allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Vi utvecklare själva vårt WMS och alla andra system som dagligen används för att ge våra kunder den bästa service som finns. 
Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder. 

Känner du igen dig? 
Du är van att leverera ett felfritt uppdrag precis enligt specifikation och på tid. Det är ju inte precis så du hade valt att bygga men projektet är spikat av någon fjärran uppdragsgivare och även uppenbara förbättringar är ju bara att glömma. Tänk om du i alla fall hade fått feedback från slutanvändaren någon gång… 
Hos oss får du feedback direkt antingen från kund, från dina medarbetare på lagret eller från en uppdragsgivare som sitter i rummet bredvid. 

Vi söker dig som 
Har erfarenheter av att driva projekt och gärna har arbetat på större IT-avdelningar tidigare. Du ska gärna ha seniora kunskaper inom systemarkitektur med C# och MS SQL i grunden. Vi värdesätter din erfarenhet av att bygga fungerande team och vill gärna att du tar med dig kunskap kring lyckad projektledning. Du behöver även ha erfarenhet inom HTML, CSS och JavaScript. Meriterande är om du är insatt i ramverk som Angular JS, Bootstrap och linkande. 

Är du inte rätt för tjänsten? 
Sök ändå så får vi avgöra om du är nästa spelare i vårt DreamTeam! 

Om företaget

DreamLogistics AB är inne i en mycket expansiv fas. DreamLogistics AB arbetar med tredjepartslogistik (3PL) där vi sköter hela flödet åt våra kunder. Just nu är vi runt 200 anställda där alla är väldigt drivna och trivs tillsammans. Våra lokaler ligger två mil norr om Jönköping i den fantastiska orten Habo.

Sök tjänsten

Då vill vi att du skickar CV + personligt brev till jobbansokan@dreamlogistics.se. Märk din ansökan med referensnummer: ITGURU7. Inkomna ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så snart det går. Tjänsten kan tillträdas omgående. Vid frågor mailar du julia@dreamlogistics.se.