VD-assistent till DreamLogistics

Lades upp 2019-12-02Heltid

VILL DU JOBBA MED MIG? 

Jag söker en person som kommer vara otroligt viktig för mig och för DreamLogistics. Jag behöver en skugga, en person som alltid finns vid min sida, som strukturerar, tar hand om uppföljningar och skapar förutsättningar.

En person som ser till att jag inte missar något och ser till att jag alltid levererar. Det är en roll som är supertydlig i sitt behov men i princip omöjlig att beskriva. Jag söker en person som är ung (sinnet), driven och vetgirig, som är dynamisk och lyhörd, som är bra på att driva saker framåt, duktig på struktur och process men framförallt är väldigt ambitiös. Bryr mig inte om din utbildning eller vem du känner, jag bryr mig om din övertygelse, vilja och kapacitet.

Jag kan lova dig en av de mest innehållsrika och intressanta positioner man kan ha om man gillar entreprenörskap, e-handel, bolagsbygge, och tillväxt. Jag kan lova att det blir rörigt, det blir tufft och det blir fullständigt magiskt. 

Det är inte för dig som vill att varje dag är den andra lik, inte för dig som avskyr måndagar men älskar fredagar, utan detta är för dig som diggar livets utmaningar.

Nedsidan är att du kommer spendera mycket tid med mig.

 

Vänliga hälsningar

Jonas Ahlgren

VD, DreamLogistics

 

INFORMATION OM TJÄNSTEN:

  • Som VD-assistent ansvarar du främst för kalender, bokningar, resor, möten, förberedelser, efterarbete och kontakt till VD.
  • I tjänsten kommer även visst arbete med press, media och sociala medier att ingå så fördel om erfarenhet/intresse av detta finns.
  • Flytande svenska både i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
  • Tjänsten har en placering i Habo (2 mil norr om Jönköping) men innebär mycket resor, främst till kunder i Stockholm och vårt lager i Ängelholm.
  • Varierande arbetstider både på dag och veckonivå.
  • Körkort och god vana av bilkörande är ett krav.

 

INFORMATION OM ANSÖKAN TILL TJÄNSTEN:

Att hitta rätt person kommer inte bli lätt. Min nuvarande VD-assistent (Marielle) som hängt med mig under flera år flyttar och slutar därför till våren. Hon är verkligen bäst så har höga krav.

Då Marielle även känner mig väldigt bra kommer hela rekryteringen hanteras av henne.

Är du intresserad av att söka tjänsten vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till: marielle@dreamlogistics.se och anger referens VDA1.

Sista ansökningsdagen är 1 januari. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor kontakta: 

Marielle Holmer, VD-assistent

 

Kör hårt & lycka till!

/Jonas