Truckförare till DreamLogistics

Lades upp 2016-05-31Heltid

Truckförare till DreamLogistics


Vi fortsätter växa och behöver därför stärka vårt team. DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag vilket betyder att vi håller lager och sköter logistiken åt våra kunder. Våra kunder är mest e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på oss vad gäller snabba och säkra leveranser. Det är till vårt lager som vi nu behöver en truckförare med tidigare erfarenhet av lagerarbete (minst 2 år).


Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta i vår Drift-avdelning och då i Inhanteringsteamet. Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning men ibland även övriga lagersysslor så som lossning, påfyllning, inventering med mera.
Vid godsmottagning tas gods först emot och ankomstregistreras. Därefter sker en avräkning mot följesedel för att sedan inhantera in det i system och slutligen in på lagerplats.
Arbetsuppgifterna kräver väldigt stor noggrannhet, fingertoppskänsla och att har full kontroll över situationen.


Vi söker dig som:
Du gillar och värdesätter våra kunder lika mycket som vi gör, och vi ser därför att du är en glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven, har erfarenhet och framförallt vill arbeta. Detta är ett arbete där du behöver vara noggrann och varje gång leverera max. Vi ställer oerhörda krav på vår personal, på vår organisation och på våra kunder.

Du ska ha tidigare erfarenhet av lagerarbete och då inom truckkörning. Du är van vid handdatorer, system och att ta hand om chaufförer och det gods de kommer med. Har du även erfarenhet av andra lagersysslor är det en bonus. Du har minst 2 års erfarenhet av truckkörning.
Vi ser gärna att du har b-körkort samt truckkort A1-A3.


VIKTIGT:
Vi söker endast personal med tidigare lagererfarenhet. Känner du dig minsta tveksam – sök inte.


Information om tjänsten:
Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Provanställning på 6 månader gäller för alla våra tjänster. Arbetstider kan variera något men passen ligger mellan klockslagen 07:00 – 18:00.
Arbetsplats är i vårt lager i Habo (två mil norr om Jönköping)


Information om företaget:
DreamLogistics AB är inne i en mycket expansiv fas. Vi fick 2015 utmärkelsen Årets Företagare som ett bevis på att vi är på väg åt rätt håll.
DreamLogistics AB arbetar med tredjepartslogistik (3PL) där vi sköter hela flödet åt våra kunder. Just nu är vi runt 160 anställda där alla är väldigt drivna och trivs tillsammans. Våra lokaler ligger två mil norr om Jönköping i den fantastiska orten Habo.


Intresserad?
Då vill vi att du skickar CV + personligt brev till jobbansokan@dreamlogistics.se. Märk din ansökan med referensnummer: GODS12. Inkomna ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så snart det går. Tjänsten kan tillträdas omgående. Vid frågor mailar du julia@dreamlogistics.se.