Supportmedarbetare till DreamLogistics

Lades upp 2018-05-28Heltid

Arbetsuppgifter

Support-avdelningen där du kommer arbeta har som uppgift att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Tillsammans skapar vi en nära och långvarig relation med våra kunder och det finns näst intill inga gränser för vad vi gör för att överträffa deras förväntningar.
I arbetsuppgifterna ingår:
Kundsupport - daglig kontakt med våra kunder.
Övrig administration - internt bistå våra övriga avdelningar på bästa sätt.

Information om tjänsten:
Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Arbetsplats är i vårt lager/kontor i Habo (två mil norr om Jönköping)
.

 

Profil

Vi är bäst - är du?

Du gillar och värdesätter våra kunder lika mycket som vi gör, och vi ser därför att du är en glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och framförallt vill arbeta. Du har minst två års erfarenhet inom liknande yrke och då gärna inom logistik och/eller kundsupport. Detta är ett arbete där du behöver vara noggrann och varje gång leverera max. Vi ställer oerhörda krav på vår personal, på vår organisation och på våra kunder.  


VIKTIGT:
Du kommer få arbeta med de bästa kollegorna. Du kommer få arbeta med smarta och kreativa människor som sätter högt värde i vad de gör. Det är därför väldigt viktigt att du förstår att den vi söker ska ha det lilla extra. Du kommer arbeta MED DreamLogistics - inte FÖR DreamLogistics. Vi söker endast personal med tidigare erfarenhet, har du inte detta - sök inte.
Du ska vara glad, ha viljan att hjälpa och inte vara rädd för att lyfta på luren, låter det inte som dig - sök inte.
Om du inte bor i närområdet och söker tjänsten, skriv då om du är på väg att flytta eller hur du tänkt lösa resa till arbetet.

Om företaget

DreamLogistics AB är inne i en mycket expansiv fas. Vi fick 2015 utmärkelsen Årets Företagare som ett bevis
på att vi är på väg åt rätt håll. DreamLogistics AB arbetar med tredjepartslogistik (3PL) där vi sköter hela flödet åt våra kunder. Just nu är vi runt 140 anställda där alla är väldigt drivna och trivs tillsammans. Våra lokaler ligger två mil norr om Jönköping i den fantastiska orten Habo
.

Sök tjänsten

Då vill vi att du skickar CV + personligt brev till jonas@dreamlogistics.se. Märk din ansökan med referensnummer: SUPPORT13. Inkomna ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så snart det går. Tjänsten kan tillträdas omgående. Vid frågor mailar du jonas@dreamlogistics.se.