Lagerarbetare till DreamLogistics

Lades upp 2020-02-28Heltid

Arbetsuppgifter

Vi fortsätter att växa och nu har du möjligheten att bli en del av vårt team.

Du kommer att arbeta i vår Drift-avdelning och då på avdelningen som heter Plock & Pack. Teamet består idag av cirka 30 personer och leds av vår Teamleader Alexander. Högt tempo, samarbete och härlig stämning bland kollegor är några ord som beskriver avdelningen.

Arbetsuppgifterna består främst av plock och paketering av våra kunders ordrar. Här paketeras främst mindre konsumentordrar men även större pallförsändelser. Detta görs i våra egna system och information kommuniceras direkt till våra kunder.

Arbetsuppgifterna kräver att man är oerhört noggrann, effektiv, stresstålig och strukturerad.

Arbetet är förlagt både vardagar och helger. 

 

Profil

Vi söker dig som är en glad och driven person med mycket energi. Du är effektiv och engagerad när jobbkläderna är på. Du gillar att arbeta fysiskt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss är det viktigt att vi samarbetar och hjälper varandra.

Du hanterar datorer och de vanliga Windowsprogrammen utan problem. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav då all kommunikation och system är på svenska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och då gärna inom Plock & Pack.

 

Om företaget

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag (3PL) vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder - allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder.

Information om tjänsten

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad av tjänsten?

Då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och anger referens PACK20.