Key Account Manager till DreamLogistics

Lades upp 2020-02-07Heltid

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett team med flera Key Account Managers där uppdraget består i att vårda och underhålla de kunder vi i nuläget arbetar med. Det görs genom uppföljningsmöten, ta fram strategier och åtgärdsplaner som också ska genomföras. Utöver det har du också ansvar för uppstart av nya kunder, kunder som precis signat avtal och valt att arbeta tillsammans med DreamLogistics. Som Key Account Manager arbetar du med alla våra kunder, de flesta i Sverige men även vissa utländska. Utveckla och bygga långsiktiga relationer med kunden för att driva lönsam tillväxt, med andra ord inget sälj utan istället löpande underhåll.

 

Profil

Vi växer snabbt och behöver nu dig i vårt team.

Du gillar och värdesätter våra kunder lika mycket som vi gör, och vi ser därför att du är en glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och framförallt vill arbeta. Vi ställer oerhörda krav på vår personal, på vår organisation och på våra kunder. 

Som person är du affärsorienterad med en stark analytisk sida. Du tar egna initiativ och har ett enormt driv med fokus på att nå mål och skapa enastående resultat. Ditt engagemang för kunden och affären gör att du ser möjligheter i varje utmaning. Din positiva inställning sprider energi och bidrar till en god teamkänsla och ett gott samarbete.

Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och är flytande i såväl svenska som engelska. Du har tidigare erfarenhet av kundrelationer. En fördel om du har tidigare erfarenhet av logistik, lager eller e-handel. 

Om företaget

DreamLogistics AB är inne i en mycket expansiv fas. Vi fick 2015 utmärkelsen Årets Företagare som ett bevis
på att vi är på väg åt rätt håll. DreamLogistics AB arbetar med tredjepartslogistik (3PL) där vi sköter hela flödet åt våra kunder. Just nu är vi runt 160 anställda där alla är väldigt drivna och trivs tillsammans. Våra lokaler ligger två mil norr om Jönköping i den fantastiska orten Habo
.


Information om tjänsten: 
Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Arbetsplats är i vårt lager/kontor i Habo (två mil norr om Jönköping).

 

Intresserad?

Då vill vi att du skickar CV + personligt brev till jobbansokan@dreamlogistics.se. Märk din ansökan med referensnummer: KAM8. Inkomna ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så snart det går. Tjänsten kan tillträdas omgående. Vid frågor mailar du julia@dreamlogistics.se eller 0733-663046