Godsmottagare till DreamLogistics

Lades upp 2020-02-28Heltid

 

Arbetsuppgifter

Vi fortsätter att växa och nu har du chansen att vara med på vår resa.

Du kommer att arbeta i vår Drift-avdelning och då i Inhanteringsteamet. Teamet består idag av cirka 20 medarbetare och leds av vår Teamleader Fredrik.

Arbetsuppgifterna består främst av godsmottagning men även övriga lagersysslor så som lossning, påfyllning, inventering med mera. Vid godsmottagning tas gods först emot och ankomstregistreras. Därefter sker en avräkning mot följesedel för att sedan inhantera in det i systemet och slutligen in på lagerplats.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och då inom godsmottagning. Du är van vid handdatorer, system och att ta hand om chaufförer och det gods de kommer med. Har du även erfarenhet av andra lagersysslor är det en bonus. Arbetet kräver fingertoppskänsla och en förmåga att ha full kontroll över situationen. Vi ser gärna att du har B-körkort samt truckkort.

Arbetet kan vara förlagt både dag- och kvällstid under vardagar. Helger kan förekomma.

 

Profil

Vi söker dig som är en glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken på att lära, vill ta egna initiativ och ser vad som behövs göras. Du gillar ordning och reda och tar ansvar för ditt arbete. Vidare är du noggrann, effektiv och stresstålig.

 

Om företaget

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag (3PL) vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder - allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder.

Tjänsten är stationerad i den fantastiska orten Habo, 2 mil norr om Jönköping.

 

Information om tjänsten

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad av tjänsten?

Då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och anger referens GODS20.