Extrapersonal till DreamLogistics

Lades upp 2020-03-04Extra

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en glad person med mycket energi, som är effektiv och engagerad när jobbkläderna är på. Du gillar att arbeta fysiskt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss är det viktigt att vi samarbetar och hjälper varandra. Detta är ett arbete där du behöver vara noggrann och stresstålig.

Många som arbetar på vårt lager har någon gång börjat med att arbeta extra. Arbetet går ut på vanliga lagerarbeten så som plock, enklare pack samt paketering av kundfärdiga ordrar. Mycket händer på ett lager så troligtvis kommer du få testa på långt fler uppgifter än dessa. Vi ser även gärna att du som söker har möjlighet att arbeta mycket.

 

Bra att veta

  • Arbetsplatsen ligger i Habo, strax utanför Jönköping. 
  • Nära till närmsta handledare
  • Arbetet är förlagt dagtid mellan 08.00-17.00
  • Kvällar/helger kan förekomma
  • Härliga kollegor

Om företaget

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder - allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder.

 

Är du intresserad av att arbeta med oss? då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och märker ansökan med referens EX26.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!