Extrapersonal till DreamLogistics i Habo

Lades upp 2020-04-27Extra

Om jobbet

Är du en glad person med mycket energi? Gillar du att arbeta fysiskt och i team? Nu har du chansen att bli en del av vår personalpool och söka tjänsten som lagerarbetare på vårt lager i Habo. Detta är en behovsanställning där du arbetar på timmar efter vårt behov.

 

Vem söker vi?

Du gillar att arbeta fysiskt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos oss är det viktigt att vi samarbetar och hjälper varandra. Detta är ett arbete där du behöver vara noggrann, effektiv och stresstålig.

Arbetet går ut på vanliga lagerarbeten så som plock, enklare pack samt paketering av kundfärdiga ordrar. Mycket händer på ett lager så troligtvis kommer du få testa på långt fler uppgifter än dessa. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av plock och pack.

 

Bra att veta:

  • Nära till närmsta handledare
  • Arbetet är förlagt dagtid någonstans mellan 07.00-17.00
  • Kvällar/helger kan förekomma
  • Härliga kollegor

 

Om företaget:

DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder - allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder.

 

Är du intresserad av att arbeta med oss? då vill vi att du skickar in ditt CV och personliga brev till jobbansokan@dreamlogistics.se och märker ansökan med referens EX27.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!