Driven medarbetare inom lön och redovisning

Lades upp 2017-11-08Heltid

Om företaget

Vi är ett nystartat servicebolag i en koncern. Koncernen har i dagsläget ca. 110 anställda med säte i Habo. I koncernen finns bolag som har vitt skilda verksamheter, många av dem är starkt IT-drivna och det genomsyrar även servicebolaget.
Bolaget har till uppgift att serva dotterbolagen i koncernen med ekonomi- och lönetjänster. Som närmsta kollegor kommer du få en tidigare ekonomiansvarig i bolagen samt en controller/ekonomichef.

Då bolagen i koncernen nu är i en expansiv fas behöver vi utöka antalet anställda inom ekonomi och passar då på att göra om strukturen i bolagen, varför det kommer att vara ett nystartat servicebolag. Detta ger även dig stora möjligheter att påverka hur vi jobbar.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer ha hand om hela löneberedningen i flera olika bolag inom koncernen och har ansvaret för löneutbetalningen. Tjänsten innefattar ansvar för såväl lönekörning som företagets egenutvecklade tidredovisningssystem. Du kommer också att administrera reseräkningar samt kontrollera material för den månatliga lönekörningen.

I tjänsten kommer det även att ingå arbete med redovisning, så som fakturering, leverantörsfakturahantering, löpande bokföring samt avstämningar.
Lön kommer vara din huvudsakliga uppgift, men arbetet kommer vara omväxlande då vi gör hela koncernens ekonomiska arbete på avdelningen.

 

Profil

Vi söker dig som har god erfarenhet inom lön och viss erfarenhet inom redovisning. Du ska ha god datorvana och ha lätt för att jobba i nya system. Som person ska du vara strukturerad och ansvarsfull och du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven och vill ta ditt arbete framåt och utveckla och förändra löneprocessen. Tjänsten innebär möjlighet för egen utveckling och det finns möjlighet till stor delaktighet i vad som händer i bolaget och dess utveckling. Vi använder oss av Kontek som lönesystem, tidigare erfarenhet av det är ett plus.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Kontoret ligger i Habo.

Tror du att tjänsten skulle passa dig?
Tveka inte att skicka din ansökan till:
ekonomi@dreamgroup.se
Sara Erixon
0701705551