Driven ekonomiassistent till DreamLogistics

Lades upp 2019-01-04Heltid

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du ansvara för den löpande bokföringen. Du kommer även ha hand om kund- och leverantörsreskontra samt påminnelser och räntefakturering.

I tjänsten kommer det även att ingå arbete med fakturering, fakturafrågor från kunder, bankavstämningar och andra bokslutsavstämningar. Som ekonomiassistent kommer du även stötta ekonomichefen med administrativa arbetsuppgifter.

 

Du kommer arbeta på vår ekonomiavdelning som idag består av vår ekonomichef samt löneansvarig. Arbetet kommer vara omväxlande då vår ekonomiavdelning gör hela koncernens ekonomiska arbete.                                                                                                                                      

 

Profil

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet inom ekonomi och redovisning och har någon typ av gymnasial/eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att jobba i nya system. Du ska kunna prata och skriva obehindrat på svenska och engelska. Som person ska du vara strukturerad och ansvarsfull och du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven och vill ta ditt arbete framåt. Tjänsten innebär möjlighet för egen utveckling och det finns möjlighet till stor delaktighet i vad som händer i bolaget och dess utveckling.

Du gillar och värdesätter våra kunder lika mycket som vi gör, och vi ser därför att du är en glad person med mycket energi. Vi ställer oerhörda krav på vår personal, på vår organisation och på våra kunder.

 

Om företaget

Med den tillväxt vi har måste man stärka teamet - det älskar vi! DreamLogistics är ett tredjepartslogistikföretag vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder - allt från inkommande gods till paketering av kundordrar, kundtjänst och returhantering. Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder.

 

DreamLogistics AB är inne i en mycket expansiv fas. Vi fick 2015 utmärkelsen Årets Företagare som ett bevis
på att vi är på väg åt rätt håll.  Just nu är vi runt 160 anställda där alla är väldigt drivna och trivs tillsammans. 


Sök tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt. Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i den fantastiska orten Habo, två mil norr om Jönköping.

Intresserad?

Då vill vi att du skickar CV + personligt brev till jobbansokan@dreamlogistics.se. Märk din ansökan med referensnummer: EKONOMI. Inkomna ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så snart det går. Tjänsten kan tillträdas omgående. Vid frågor mailar du julia@dreamlogistics.se.