Jobba hos oss

Vill du jobba i ett växande företag med drivna medarbetare? Är du en glad person med mycket energi? Då passar du hos oss! Nedan ser du de tjänster vi för närvarande söker medarbetare till. Låter det som att något passar dig perfekt? Kontakta då oss så berättar vi mer, du hittar kontaktperson inne på respektive tjänst.

Driftchef till DreamLogistics

Lades upp 2019-01-04Heltid

Driftchef, lageransvarig, logistikchef, site manager… kärt barn har många namn. Vi söker nu en Driftchef som vill vara med på vår resa i Ängelholm. Vi söker dig som har erfarenhet av ledande arbete inom lager/logistik. Du är en glad person med mycket energi. Du drivs av nya utmaningar och vill alltid leverera max.

Läs mer om tjänsten

Säljare inom e-handel & logistik till DreamLogistics

Lades upp 2019-01-04Heltid

Är du vår nästa säljare? Vi söker dig som brinner för affärer och älskar nya kunder. Du är social och har lätt för att skapa nya kontakter. Vi ser att du tidigare har arbetat med försäljning, gärna inom liknande yrke.

Läs mer om tjänsten

Driven ekonomiassistent till DreamLogistics

Lades upp 2019-01-04Heltid

Vi fortsätter växa och behöver nu dig i vårt team! Vi söker dig som är intresserad av ekonomi och tidigare studerat eller arbetat med ekonomi. Du är en glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och ansvarsfull.

Läs mer om tjänsten

Key Account Manager till DreamLogistics

Lades upp 2018-12-20Heltid

Som Key Account Manager utvecklar och bygger du långsiktiga relationer. Du vårdar och underhåller relationen med de kunder vi har och ansvarar för uppstarter av nya kunder. Du har ett enormt driv och fokus på att nå uppsatta mål och att skapa resultat.

Läs mer om tjänsten

Produktionsansvarig till DreamLogistics

Lades upp 2018-12-20Heltid

Du är en person som gillar mycket ansvar, du är social och tycker om att arbeta med människor. Du har tidigare haft en position som innebär att leda och motivera ett team. Du kommer ha ansvar över produktionen på avdelningen där det krävs att man arbetar på ett strukturerat sätt. Att arbeta mot uppsatta mål och deadlines sker dagligen.

Läs mer om tjänsten

Webbutvecklare till DreamLogistics

Lades upp 2018-05-28Heltid

Har erfarenheter av att driva projekt och gärna har arbetat på större IT-avdelningar tidigare. Du ska gärna ha seniora kunskaper inom systemarkitektur med C# och MS SQL i grunden.

Läs mer om tjänsten

Supportmedarbetare till DreamLogistics

Lades upp 2018-05-28Heltid

Support-avdelningen där du kommer arbeta har som uppgift att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Tillsammans skapar vi en nära och långvarig relation med våra kunder och det finns näst intill inga gränser för vad vi gör för att överträffa deras förväntningar.

Läs mer om tjänsten