Jobba hos oss

Vill du jobba i ett växande företag med drivna medarbetare? Är du en glad person med mycket energi? Då passar du hos oss! Nedan ser du de tjänster vi för närvarande söker medarbetare till. Låter det som att något passar dig perfekt? Kontakta då oss så berättar vi mer, du hittar kontaktperson inne på respektive tjänst.

Site Manager/ Lagerchef till DreamLogistics

Lades upp 2019-01-04Heltid

Driftchef, Lageransvarig, Logistikchef, Site Manager… kärt barn har många namn. Vi söker nu en Site Manager/ Lagerchef som vill vara med på vår resa i Ängelholm. Vi söker dig som har erfarenhet av ledande arbete inom lager/logistik. Du är en glad person med mycket energi. Du drivs av nya utmaningar och vill alltid leverera max.

Läs mer om tjänsten

Webbutvecklare till DreamLogistics

Lades upp 2018-05-28Heltid

Har erfarenheter av att driva projekt och gärna har arbetat på större IT-avdelningar tidigare. Du ska gärna ha seniora kunskaper inom systemarkitektur med C# och MS SQL i grunden.

Läs mer om tjänsten

Truckförare till DreamLogistics

Lades upp 2016-05-31Heltid

Nu söker vi truckförare. Du kommer arbeta i vår Drift-avdelning och då i Inhanteringsteamet. Arbetsuppgifterna består främst av truckkörning men ibland även av övriga lagersysslor så som lossning, påfyllning, inventering med mera.

Läs mer om tjänsten