Jobba hos oss

Vill du jobba i ett växande företag med drivna medarbetare? Är du en glad person med mycket energi? Då passar du hos oss! Nedan ser du de tjänster vi för närvarande söker medarbetare till. Låter det som att något passar dig perfekt? Kontakta då oss så berättar vi mer, du hittar kontaktperson inne på respektive tjänst.

Account Manager till DreamLogistics

Lades upp 2020-01-16Heltid

Drivs du av problemlösning och av att skapa en långsiktig relation med kund? Har du tidigare erfarenhet av lager, 3PL eller logistik? Då har vi en tjänst för dig. Vi söker nu en Account Manager till vårt team.

Läs mer om tjänsten

Driven ekonomiassistent till DreamLogistics

Lades upp 2019-12-27Heltid

Vi fortsätter växa och behöver nu dig i vårt team! Vi söker dig som är intresserad av ekonomi och vill jobba som ekonomiassistent. Du är en glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och ansvarsfull.

Läs mer om tjänsten

VD-assistent till DreamLogistics

Lades upp 2019-12-02Heltid

Missa inte chansen att söka ett händelserikt och otroligt intressant jobb. Är du min nya VD-assistent?

Läs mer om tjänsten

Key Account Manager till DreamLogistics

Lades upp 2018-12-20Heltid

Som Key Account Manager utvecklar och bygger du långsiktiga relationer. Du vårdar och underhåller relationen med de kunder vi har och ansvarar för uppstarter av nya kunder. Du har ett enormt driv och fokus på att nå uppsatta mål och att skapa resultat.

Läs mer om tjänsten

Webbutvecklare till DreamLogistics

Lades upp 2018-05-28Heltid

Har erfarenheter av att driva projekt och gärna har arbetat på större IT-avdelningar tidigare. Du ska gärna ha seniora kunskaper inom systemarkitektur med C# och MS SQL i grunden.

Läs mer om tjänsten