Jobba hos oss

Vill du jobba i ett växande företag med drivna medarbetare? Är du en glad person med mycket energi? Då passar du hos oss! Nedan ser du de tjänster vi för närvarande söker medarbetare till. Låter det som att något passar dig perfekt? Kontakta då oss så berättar vi mer, du hittar kontaktperson inne på respektive tjänst.

Extrapersonal till DreamLogistics

Lades upp 2020-03-04Extra

Till våren står vi inför fler roliga utmaningar och behöver därför stärka upp teamet med ytterliga glada och drivna medarbetare till vår Personalpool. Detta är en behovsanställning där du arbetar på timmar efter vårt behov.

Läs mer om tjänsten

Godsmottagare till DreamLogistics

Lades upp 2020-02-28Heltid

Som medarbetare i Inhanteringsteamet arbetar du främst med godsmottagning, men även övriga lagersysslor så som lossning, påfyllning, inventering med mera. Arbetet kräver god datorvana, fingertoppskänsla och en förmåga att ha full kontroll över situationen.

Läs mer om tjänsten

Lagerarbetare till DreamLogistics

Lades upp 2020-02-28Heltid

Som medarbetare på Plock & Pack arbetar du med plock och paketering av våra kunders orders. Här paketeras främst mindre konsumentordrar men även större pallförsändelser. Detta görs i våra egna system och information kommuniceras direkt till våra kunder.

Läs mer om tjänsten

Webbutvecklare till DreamLogistics

Lades upp 2020-02-07Heltid

Har erfarenheter av att driva projekt och gärna har arbetat på större IT-avdelningar tidigare. Du ska gärna ha seniora kunskaper inom systemarkitektur med C# och MS SQL i grunden.

Läs mer om tjänsten